Skocz do zawartości
  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

arbuzz

[IP.Board] Mały problemik...

Promowane odpowiedzi

arbuzz    1

Tak jak w temacie mam problem z tym menu.

Wszystko jest zaznaczone czerwona ramką na ss.

Link: iv.pl/images/01367306797705297831.png

Jak zrobić by to się nie przesuwało w dół tylko było w jednej linii ?

Link do Forum: Nie mogę podać trwają prace.

Zrobiłem to tak:

W globalTemplate znajdź:



wstaw poniżej:
Nazwa[/code]

Postawię za pomoc 4+[/b][/i]

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Anubis    0

Zobacz czy w twoim stylu primary_nav wygląda tak jak poniżej:

#primary_nav {
font-size: 12px;
font-family: "Trebuchet MS",Arial,Helvetica,sans-serif;
text-transform: uppercase;
font-weight: bold;
float: right;
margin-top: 36px;
}

EDIT: Albo to może być spowodowane też tym, że logo jest za duże, bo styl carbon_orange nie był kodowany pod duże loga.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Tomo.    0

Polecam Ci modyfikację "ProMenu".

Lepiej używać moda niż dodawać tak kolejne menu.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
TuDe.    517

Conor29134, teraz będziesz się w detektywa zabawiać? Skoro używa nulleda jest to tylko i wyłącznie jego sprawa. Tobie się nikt na głowę bynajmniej nie zwali.

Co do tematu. Chyba rozwiązane?

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

×