Skocz do zawartości
  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

kuci

[MyBB] Quick Advanced Editor. Skrypt na tej stronie może być zajęty lub przestał odpowiadać.

Promowane odpowiedzi

Witam gdy instaluje plugin: Quick Advanced Editor(6.1.2) spoko, dodaje się. ale gdy dodaje posta to wyskakuje błąd strona się na chwilkę zacina  i potem sie dodaje czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego.. ?

 

Cytat

Skrypt na tej stronie może być zajęty lub przestał odpowiadać.

 

97544833788224798821.thumb.png.ef90f7541

 

dodam że jak z użytkownika dodam np posta na 3 znaki to powinien po prawej u góry wyskoczyc błąd taki skrypt zrobiony w javie s standardowo w tym szablonie jak edytor jest włączony to nic sie nie dzieje tylko ten błąd. bez edytora wszystko spoko.

na standardowym szablonie wszystko smiga.

Edytowane przez kuci

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
20 minut temu, Salvation napisał:

Tutaj jest wątek o tym pluginie: http://community.mybb.com/thread-158367.html na pewno masz dobrą wersję wtyczki do sinika?

 

wiem czytałem ten wątek. nic mam pojecia co z tym zrobić...

mam wersje 6.1.2 i ona jest dla 1.8.4

 

instalowałem też inne i to samo.

Edytowane przez kuci

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
5 minut temu, Salvation napisał:

No u mnie to teraz w ogóle nie chce się wysłać ta szybka odpowiedź... Jest jakiś konflikt w kodzie, tylko szkoda, że przeglądarka nic nie wyrzuca :/

u mnie działą z użytkownika i admina jak to wygląda?

pisze posta wysyła, zacina się przeglądarka (firefox) po chwili błąd jak na obrazku wyłączam błąd ixem i pisze że post został dodany i tyle. nie ogarniam czemu to się zacina

tobie nie dodawać bo nie masz konta albo nie widze ze masz

login test

haslo test123

 

konto testowe

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Podawałeś mi dane na PW wczoraj przecież. No u mnie piszę posta, wysyłam. Dostaję info że wiadomość została zapisana (takie mały półprzeźroczysty prostokącik) i przeglądarka się zawiesza. Długo, długo nic i alert(), że strona nie odpowiada. A sprawdzałeś czy działa to na domyślnym szablonie?

  • Lubię to! 1

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
3 minuty temu, Salvation napisał:

Podawałeś mi dane na PW wczoraj przecież. No u mnie piszę posta, wysyłam. Dostaję info że wiadomość została zapisana (takie mały półprzeźroczysty prostokącik) i przeglądarka się zawiesza. Długo, długo nic i alert(), że strona nie odpowiada. A sprawdzałeś czy działa to na domyślnym szablonie?

 

Tak na początku posta napisałęm że na standardowym szablonie wszystko śmiga weź sobie zmień szablon specjalnie na dole włączyłem opcje zmiany stylu w stopce forum daje default i powinieneś meić standardowy na nim wszystko gra. to wina szablonu JESTEM TEGO PEWIEN tylko co zrobić..

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
34 minuty temu, Salvation napisał:

To może porównaj szablony showthread z defaulta i tego carbona, może coś brakuje albo jest za dużo.

oczywiście namieszałem tam coś z .js po przywróceniu śmiga... :) dzięki wielkie.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

  • Podobna zawartość

    • Przez damson
      Szablon dobrze się przyjął i był duży feedback związany z ciemną wersją - oto jest, ale póki co tylko w formie layoutu. W załączniku ciemna wersja ma przekłamane kolory więc polecam sprawdzić tutaj w oryginalnej kolorystyce Damian Kubisiak - webdesigner - damiankubisiak.pl - Flatum
       
      Wiecie gdzie go szukać za kilka dni  Sprawdzajcie facebooka sklepu na "sz" bo tutaj pewnie nie zamieszczę oferty sprzedaży.
       
       

    • Przez BaronQ
      Szukam: Szukam pluginu / wtyczki takiego jak na zdjęciu który będzie odliczał czas do startu serwera w MyBB
       
      Screen:

       
×