Skocz do zawartości
  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

SimLay

MyStrikeBoard v2 - Responsywny Szablon MyBB 1.8

Promowane odpowiedzi

Godzinę temu, ZaczajonY napisał:

Po dodaniu serwera ts3  wyskoczyło mi to?

Przechwytywanie.PNG

 

odinstaluj tabelke wgraj na nowo pliki tabelki i zainstaluj. 

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Witam . Nie działa  mi opcja edytuj post,

 

Dodam ,że na wcześniejszym stylu działo .

Edytowane przez OnlyTrance

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Godzinę temu, OnlyTrance napisał:

Witam . Nie działa  mi opcja edytuj post,

 

Dodam ,że na wcześniejszym stylu działo .

Jaka wersja MyBB?

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Nie działa system dodawania reputacji. Ktoś coś wie o tym?

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
6 minut temu, Croop napisał:

Nie działa system dodawania reputacji. Ktoś coś wie o tym?

Spróbuj pobrać styl jeszcze raz i podmienić wszystko od nowa, jestem w 100% przekonany, że błąd nie leży po stronie szablonu bo u mnie najnowasza wersja nie ma żadnych problemów

  • Lubię to! 1

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
3 minuty temu, SimLay napisał:

Spróbuj pobrać styl jeszcze raz i podmienić wszystko od nowa, jestem w 100% przekonany, że błąd nie leży po stronie szablonu bo u mnie najnowasza wersja nie ma żadnych problemów

Właśnie to zrobiłem i nic..

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Wybaczcie, że trwało to cały weekend, ale czas mi nie pozwalał. Problem leżał po tym iż firefox nie akceptuje niektórych rzeczy w kodzie przez co rozwaliło się drzewko postów + kod odpowiedzialny za wyświetlanie okienka z dawaniem reputacji działał normalnie na chrome natomiast na firefox już nie. W celu naprawy należy zaaktualizować global.css

 

http://www.wklejto.pl/507476

oraz DZV-Shoutbox.css 

http://www.wklejto.pl/507477

 

  • Lubię to! 3
  • Super 1
  • Wrr 1

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
1 godzinę temu, Siudzix napisał:

W jaki sposób dodać te grupy ? Przechwytywanie.thumb.PNG.c33718fd48133bcb8ea8bb8e2cec8fbd.PNG

 

Wygląda jak zwykły tekst i nie są to odnośniki.

Grupy dodajesz w index_boardstats.  Linki to możesz sam dodać do każdej grupy.

  • Lubię to! 2

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

  • Podobna zawartość

    • Przez Kashmir QP
      Witam mam problem ze swoim forum (jest w trakcie tworzenia) cs-new.pl. Otóż po zainstalowaniu szablonu widocznego na stronie (oryginalny ze strony mybb.com - ja wprowadziłem jedynie kilka zmian graficznych) nie mogę utworzyć posta gdyż widnieje informacja:
       
       
      Dodam że pluginów nie posiadam oprócz tabelki serwerów - która swoją drogą nie pokazuje serwera online mimo iż działa. Prosiłbym bardzo o pomoc. 
    • Przez xbasse
      Witajcie, mam ogromny problem. Zainstałowałem ostatnio SSL, wszystko jest okej. Ustawione przekierowanie http  https i to działa. Mam plugin który pozamieniał avatary na https, obrazki pozostałe sam pozamieniałem i strone pokazuje jako bezpieczną, ale tam gdzie nie ma MOJEGO KONTA. Konta admina ID 1
       
      Probówałem juz wszystkiego, usuwanie mojej sygantury, avataru, zmiana mail itp. Nic nie pomaga. 
      Każdy profił jest zabezpieczony a przy wyświetlaniu mojego pokazuje jako niebezpieczna. Dzieje się tak z różnych kont, czy to graczy czy adminów. Strone główną pokazuje bezpieczną jesli nie ma mnie w rankingu albo jako "zalogowani" jesli jestem - niebezpieczna.
       
      Posty tam gdzie mnie nie ma są bezpieczne, wystarczy jeden mój wpis i już niebezpieczna
       
      Ja nie mam pomysłów, może wy mi pomożecie
×