Skocz do zawartości
  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

Flap Jack

Nic się nie pokazuje po wejściu w adres

Promowane odpowiedzi

Flap Jack    3

Wgrywając sam styl jest całkiem ok ale widać że brakuje czegoś w paczce są jeszcze inne pliki które trzeba wrzucić (podmienić) do głównego folderu i właśnie po tej akcji takie coś się dzieje

Robiłem już ponowną instalacje przema razem ze stylem nic nie pomogło

Edytowane przez Flap Jack

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
SeNioR    6,716

@Flap Jack Tak to jest z gotowymi paczkami.

 

Prawdopodobnie w plikach w folderze (includes) są zainstalowane jakieś modyfikacje typu Spider Friendly.

Spróbuj podmienić plik functions.php na oryginalny. Możliwe że pokażą ci się jakieś błędy...

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Flap Jack    3
25 minut temu, SeNioR napisał:

@Flap Jack Tak to jest z gotowymi paczkami.

 

Prawdopodobnie w plikach w folderze (includes) są zainstalowane jakieś modyfikacje typu Spider Friendly.

Spróbuj podmienić plik functions.php na oryginalny. Możliwe że pokażą ci się jakieś błędy...

Niestety nie pomogło postanowiłem wgrać inny styl dokładnie ten https://www.pecetowicz.pl/wersja-1128-kacperweb_ipb3-t59062/

Lecz niestety i tutaj pojawiły się małe problemy a dokładnie statystyki strony nie wyglądają tak jak powinny oraz po wykonaniu instrukcji podwoiły się okienka na avatary na stronie głównej :/ Co jest nie tak?

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
SeNioR    6,716

Na pewno masz wersję 1.12.8 a nie 1.12.9?

35 minut temu, Flap Jack napisał:

Niestety nie pomogło postanowiłem wgrać inny styl dokładnie ten https://www.pecetowicz.pl/wersja-1128-kacperweb_ipb3-t59062/

Lecz niestety i tutaj pojawiły się małe problemy a dokładnie statystyki strony nie wyglądają tak jak powinny oraz po wykonaniu instrukcji podwoiły się okienka na avatary na stronie głównej :/ Co jest nie tak?

Bo miejsce na awatary już jest wystarczy w te miejsce dodać zmienną. Trzeba trochę myśleć a nie wszystko z instrukcji robić.

 

Co do statystyk trzeba edytować pliki językowe. Tutaj masz instrukcję https://www.pecetowicz.pl/statystyki-ala-ipb-t31293/ tylko też rób to z głową bo nie wszystko może pasować.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
ShanonWEB    738
3 godziny temu, Flap Jack napisał:

wgrałem przemo 1.12.8 i szablon do tej wersji ,,Wilku'' https://www.pecetowicz.pl/1128-wilku-t69961/

Niestety coś nie pykło :/ o co chodzi? http://sentymentalni.xaa.pl/

W szablonie "Wilku" białą stronę wyrzuca podmieniony plik "functions.php". Sprawdź go i wywnioskuj co powoduję białą stronę :)

Edytowane przez ShanonWEB

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
SeNioR    6,716
25 minut temu, ShanonWEB napisał:

W szablonie "Wilku" białą stronę wyrzuca podmieniony plik "functions.php". Sprawdź go i wywnioskuj co powoduję białą stronę :)

napisałem mu to już wyżej.

 

Szablon jest zaktualizowany pod 1.12.8 jednak te pliki w paczce są pod 1.12.7, tam jest błąd bodajże związany z tym nowym cache.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

×