Skocz do zawartości
  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

Piotrek:)

Problem

Promowane odpowiedzi

Piotrek:)    0

siemka mam mały problem z moją gilerką..

a mianowicie wsadziłem cylinderek 70ccm gaźnik wał łożyska i stożkowy filtr powietrza koszt wszystkuego ok 600zł poskładałem wszystko ok chodzi..

testowałem v max gps-em ok 115km/h..

jechałem dość długo na fula i spory kawałek więc sie zagrzał wróciłem do domu ostygnoł i nie mógł odpalić nie wiem co sie stało prosze o pomoc..

P.S. ciągle sie zalewa i jest ok iskra na świecy.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
SeNioR    6,634

tak jak u mnie kiedyś z dawnym Simsonem mi wtedy brało olej z połówek ale to troche inne historia. zrób jak mówi Krupnik, ale wątpię żeby to coś dało.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Piotrek:)    0

Problem rozwiązany moduł padł ale jest jeszcze jeden problem jak się zagrzeje to później nie chce odpalić trzeba kilka razy kopnąć zeby odpalił..

Krupnik, w mojej gilerze nie ma kranika..

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
WiLLove    0
Problem rozwiązany moduł padł ale jest jeszcze jeden problem jak się zagrzeje to później nie chce odpalić trzeba kilka razy kopnąć zeby odpalił..

Krupnik, w mojej gilerze nie ma kranika..

Synuś masz kranik, tylko że odśrodkowy.. I do ciula regulacje zrobiłeś :)

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

×