Skocz do zawartości
  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

skilledovv

Problem w panelu administratora

Promowane odpowiedzi

skilledovv    32

Link do forum: nie trzeba (www.cs-koxy.xaa.pl)

Dokładny opis problemu: mam problem bo jak wchodzę w panel administratora i chce zarządzać grupami to wyskakuje mi taki błąd

The requested URL /admin/admin_forum_prune.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

nie mogłem nigdzie znaleść tego admin_forum_prune.php może mógłby mi ktoś coś takiego podrzucić albo cokolwiek aby to działało.

Posiadany styl:cs-gubin

Modyfikacje na forum:

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Gość   
Gość

skilledovv, może prościej i szybciej by było znaleźć to w paczce ze skryptem phpbb przemo ?

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Gość   
Gość

Wrzuciłeś do katalogu /admin/ i plik ma nazwę admin_forum_prune.php ?

Edytowałeś coś w .htaccess ?

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Marzyciel    5

problem mówi jasno i wyraźnie, że w katalogu admin nie masz pliku admin_forum_prune.php

wejdź na stronę przema, pobierz czysty skrypt po czym wejdź do katalogu admin i skopiuj plik admin_forum_prune.php i wgraj na ftp do folderu admin

zamiast zakładać takie bezsensowne tematy z problemami które rozwiązało by 10 letnie dziecko to wy ku*** nie możecie wytężyć swojej durnej mózgownicy (co wcale nie było w tym problemie potrzebne) i zakładacie takie pojebane tematy które przykrywają tematy ludzi którzy na prawdę mają problem i nie wiedzą jak go rozwiązać, a potem o ich temacie nikt nie wie i wszystko idzie w pi***!

zero inteligencji człowieka, co raz młodsze pokolenie to coraz bardziej pojebane - mówię to dla każdego i każdy się z tym zgadza...

P.S. Temat powinien być w "Problemy ze skryptami" bo w szablonach nie ma plików .php no może twój jest jakimś dziwnym wybrykiem natury i posiada takowe pliki, zresztą widać, że problem tak wgl. leży po twojej winie ponieważ nie wgrałeś tego pliku na serwer www

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Arek    225

Szczelam, Po to są działy takie, żeby zakładać. I weź tak wielce się udawaj za mądrego :)

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Gość   
Gość

Skąd ten plik wziąłeś ? Miałeś dać z głównego folderu forum i z folderu admin.

... chyba będziesz musiał kogoś zatrudnić do tego bo najprostszej rzeczy nie umiesz zrobić.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Marzyciel    5

chyba już wiem dlaczego ów problem występuje

prawdopodobnie przy wgrywaniu różnych modyfikacji na forum mogłeś zrobić coś nie tak w tym pliku i z tąd ten problem

jak pisałem wyżej podmień ten plik na taki sam tylko, że czysty

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Gość   
Gość
chyba już wiem dlaczego ów problem występuje

prawdopodobnie przy wgrywaniu różnych modyfikacji na forum mogłeś zrobić coś nie tak w tym pliku i z tąd ten problem

jak pisałem wyżej podmień ten plik na taki sam tylko, że czysty

Raczej nie wiesz, gdybyś chodź trochę miał w głowie to sprawdziłbyś choćby co oznacza miękki i twardy błąd 404, jedynie co dobrze ci wychodzi to sapanie..do innych.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

×