Skocz do zawartości
  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

Exhidi

Problem z botem

Promowane odpowiedzi

Exhidi    2

Strona WWW:frag-city.pl/bot/index.php

Pełny opis problemu:Witam, wrzuciłem bota z cms dodałem forum [ wczesniej wykonałem zapytanie w bazie i uzupełniłem dane ]

I gdy chcę wykonać reklamę wyskakuje błąd : Brak połšczenia z serwerem mysql. Błšd: Unknown MySQL server host 'db430118415.db.1and1.com' (0)

A gdy wrzuciłem bota glocka to w wykonanych reklamach jest np tak :

1.https://www.pecetowicz.pl/

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
BOZYDAR    1,610

To jest mój bot który nie potrzebuje zapytania, masz 24h na usunięcie jego, jeżeli tego nie zrobisz, to pożegnaj się ze stroną

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Carrington    18

Wez sie pseudo hakerze nie odzywaj bo gowno mozesz mu zorbic za przeproszeniem. Bot jest od dawna w dl i ten dziala tylko na starej wersji dlatego ci nei dziala. Sciagnij tego co zapodal glock.

Strony dodajesz w ten sposob:

www.nazwastrony.pl/

i id forum czyli to cyferke co jest w linku po

f="cyfra"

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
-Gamer-    24

Czy bot od glocka działa na xaa.pl (proserwer)

nie wiem dlaczego ale wyskakuje mi problem odnosnie pliku cms2 linia 21

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Exhidi    2

Ty bakuu lepiej siedź cicho bym ja ci forum nie rozwalil jak takowe masz :)

Przepraszam za pomyłki z botami ale tyle tego jest ^^

http://frag-city.pl/bot/

I dodałem wszystko jak trzeba

<?php 
$polaczenie = @mysql_connect('localhost', 'loginloginxxx', 'xxxhasloxxx')
or die('Brak połączenie z serwerem mysql. B��d: '.mysql_error());
$db = @mysql_select_db('mojabaza', $polaczenie)
or die('Nie połączyć sięz bazą danych. Błąd: '.mysql_error());
$wynik = mysql_query("SELECT * FROM poster ORDER BY id ASC") 
or die('Błąd zapytania'); 
>
[/code]

if($_POST['loginn']==reklamerxxx" && $_POST['password]=="xxxxxxxxxxxxxx"){

Dodałem % w łączeniu się z bazom

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

×