Skocz do zawartości
  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

wwe-14

problem z ipb 3.3.4 instalacja. na proserwer.pl

Promowane odpowiedzi

wwe-14    0

po wgraniu wszystkiego na ftp wyskakuje mi taki komunikat pomoze ktos ?

Warning: require_once(/home/csinform/public_html/admin/sources/base/ipsRegistry.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/csinform/public_html/index.php on line 23

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/csinform/public_html/admin/sources/base/ipsRegistry.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/home/csinform/public_html/ips_kernel/') in /home/csinform/public_html/index.php on line 23

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Shroomies    1

Wystarczy odrobina znajomości języka angielskiego:

No such file or directory

Albo nie wgrałeś jakiegoś pliku, albo wgrałeś go do złego folderu.

Sprawdź, czy ten:

/admin/sources/base/ipsRegistry.php

Plik istnieje.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
ShcTeam    0

nie mam.

[ Dodano: 2013-07-05, 01:38 ]

po wgraniu tego nadal to mam..

[ Dodano: 2013-07-05, 01:41 ]

prosze o kontakt na gg moze razem cos wykompinujemy :3

25433383

[ Dodano: 2013-07-05, 11:35 ]

udalo mi sie zainstalowac.. zmienilem program ftp..

Teraz nie moge sie zalogowac na domenie pl pisze

Proszę czekać podczas przekierowania...

(lub kliknij tutaj jeśli nie chcesz czekać)

I nie zalogowany jestem..

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

×