Skocz do zawartości

prezesik

Pecetowicz
  • Posty

    60
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

  • Czas online

    51m 13s

Reputacja

0 Neutralna

Obserwuje 0 użytkowników

prezesik nikogo nie obserwuje.

O prezesik

  • Tytuł
    Początkujący

Dodatkowe informacje

  • Imię
    Karol
  • Lokalizacja
    Holandia
  • Zawód
    Mechanik samochodowy
  • Płeć
    Mężczyzna
  • Program graficzny
    GIMP
  • Edytor tekstu
    Notepad++

Kontakt

  1. Problem rozwiącany ( nie polecam hostinger.pl darmowy hosting ale jak widać wszystko psuję i niestety usuneli mi strone ponieważ przekroczyłem ich CPU o ponad 128 razy i 70% zużyłem go. Nowa strona nowa domena wszystko jest jak coś zapraszam http://agrofs.eu
  2. Witam, pokazuje wam jak to wygląda a chce żeby było jak na webmasteruj aby dodać pasek oddzielający daną wiadomosc i zeby to jakos wyglądało jak się napisze bo narazie mam takie coś:
  3. DVZ_SHOUTBOX nie dziala pisanie wgralem inferno shoutbox i dziala a jaki js podmienic? Masz jakis? Mybb mam 1.8.7 wczoraj aktualizowalem
  4. Jest podlinkowane Przywracałem i nic. Poprostu nic się nie dzieje. Nic nie zmieniałem. Dać wam jakieś pliki ?
  5. Witam, mam problem z rejestracją po wypełnieniu wszystkich pól ( dodam że są na zielono ) Klikam ' Zakończ Rejestracje ' i nic sie nie dzieje. http://agrofs.esy.es/
  6. @Salvation Na innym szablonie jest to samo. @MateuszCode Mam najnowszą wgraną @K4n3X CSS Shoutboxa nie edytowałem Wstawiam Headerinlude <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="{$lang->latest_threads} (RSS 2.0)" href="{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php" /> <link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="{$lang->latest_threads} (Atom 1.0)" href="{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php?type=atom1.0" /> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset={$charset}" /> <meta http-equiv="Content-Script-Type" content="text/javascript" /> <script type="text/javascript" src="{$mybb->asset_url}/jscripts/jquery.js?ver=1804"></script> <script type="text/javascript" src="{$mybb->asset_url}/jscripts/jquery.plugins.min.js?ver=1804"></script> <script type="text/javascript" src="{$mybb->asset_url}/jscripts/general.js?ver=1804"></script> <script type="text/javascript" src="images/axis/js/axis.js"></script> {$stylesheets} <link href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/font-awesome/4.4.0/css/font-awesome.css" rel="stylesheet"> <script type="text/javascript"> lang.unknown_error = "{$lang->unknown_error}"; lang.select2_match = "{$lang->select2_match}"; lang.select2_matches = "{$lang->select2_matches}"; lang.select2_nomatches = "{$lang->select2_nomatches}"; lang.select2_inputtooshort_single = "{$lang->select2_inputtooshort_single}"; lang.select2_inputtooshort_plural = "{$lang->select2_inputtooshort_plural}"; lang.select2_inputtoolong_single = "{$lang->select2_inputtoolong_single}"; lang.select2_inputtoolong_plural = "{$lang->select2_inputtoolong_plural}"; lang.select2_selectiontoobig_single = "{$lang->select2_selectiontoobig_single}"; lang.select2_selectiontoobig_plural = "{$lang->select2_selectiontoobig_plural}"; lang.select2_loadmore = "{$lang->select2_loadmore}"; lang.select2_searching = "{$lang->select2_searching}"; var cookieDomain = "{$mybb->settings['cookiedomain']}"; var cookiePath = "{$mybb->settings['cookiepath']}"; var cookiePrefix = "{$mybb->settings['cookieprefix']}"; var deleteevent_confirm = "{$lang->deleteevent_confirm}"; var removeattach_confirm = "{$lang->removeattach_confirm}"; var loading_text = '{$lang->ajax_loading}'; var saving_changes = '{$lang->saving_changes}'; var use_xmlhttprequest = "{$mybb->settings['use_xmlhttprequest']}"; var my_post_key = "{$mybb->post_code}"; var rootpath = "{$mybb->settings['bburl']}"; var imagepath = "{$theme['imgdir']}"; var yes_confirm = "{$lang->yes}"; var no_confirm = "{$lang->no}"; var MyBBEditor = null; var spinner_image = "{$theme['imgdir']}/spinner.gif"; var spinner = "<img src='" + spinner_image +"' alt='' />"; var modal_zindex = 9999; </script> global.css też dodałem kod i shoutbox pojawia sie na forum fajnie wszystko. Ale nadal nie moge wysylac wiadomosci P.S php jednak mam 5.5.35 Problem Rozwiązany Wgrałem nowy Chat Inferno i działa. Można zamknąć
  7. Witam, przeszukałem internety i nie znalazłem tego czego ja chce a wiec, Zainstalowałem dvz_shoutbox na swojej stronie demko http://agrofs.esy.es Ale nie można napisać żadnej wiadomosci Nic sie nie dzieje. Poprostu po kliknieciu enter przyciemnia sie Tresc i dalej nic. Wiecie co może być przyczyną ? Wersja mybb 1.8.7 php 5.4 jest zainstalowana. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
  8. Problem z belka

    Link do forum: Dragon-Craft Dokładny opis problemu: Powinno być to na samej górze na belce ale tak nie jest proszę o pomoc, więcej opisu na screen Posiadany styl: MCLAB MCLAB WEBMASTERUJ Modyfikacje na forum: hello_pl, pluginlibrary.php, simplelikes.lang.php, simplelikes.php, topStats.php, topStats.settings.php, topStats.tpl.php P.S Powiem też że te pluginy były razem ze stylem. Pozdrawiam MariaNN Proszę o szybką pomoc !
  9. Prosty, amatorki Layout

    Bardziej jak dla mnie upodabnia się pod Styl radiowy HTML Ale to tylko moja opinia
  10. Link do forum: PPT-Forum Dokładny opis problemu: Sam nie wiem jak to nazwać, ale chodzi mi o to żeby to gdzieś przesunąć albo usunąć Posiadany styl: ThemeDRRR Modyfikacje na forum: Avatar ostatniego posta & avatar na stronie glownej forum, Pro statystyki, Thanks plugin, I ostatni jest to plugin żeby szablon działał poprawnie PHPTPL Proszę o jak najszybszą pomoc !
  11. [Wersja 1.12.8] Problem z Like mod

    ________________________ Pierw podaj Link do Forum, i podaj jaki mod to jest.
  12. Problem z Rejestracją

    Do zamknięcia !! Już naprawione
  13. Kilka problemów.

    Jaką Wersje Posiadasz
  14. Avatar :)

    Może coś takiego
  15. Avatar :)

    Proszę
×