Skocz do zawartości
Pecetowicz Forum komputerowe

Asami jest na Pecetowiczu.

Aby wyświetlić pełny profil i móc skontaktować się z Asami, zaloguj się lub utwórz konto.

Asami

Użytkownik
  • Zawartość

    22
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

5 Neutralna

O Asami

  • Tytuł
    Programista HTML i CSS
  • Urodziny 21.04.2005

Informacje

  • Imię
    Leon
  • Miejscowość
    Poland, Poznań
  • Zainteresowania
    Programowanie, muzyka, grafika komputerowa, kalistenika

Sprzęt

  • Procesor
    Intel(R) Core(TM) i-5-3570 CPU @ 3.40GHz
  • Karta graficzna
    GeForce GTX 1050TI
  • Pamięć RAM
    16 GB
  • Dysk/i
    SSD 237 GB
  • Klawiatura
    Logitech G413 Carbon
  • Myszka
    Bloody V8M

Kontakt

  • Gadu Gadu
    71576373

Ostatnie wizyty

69 wyświetleń profilu
  1. Tak, bo na localhoście też musiałem.
  2. Nie, właśnie nie ma żadnego loga w konsoli.
  3. Witam, Napisałem prostą apke w node js, z użyciem modułu nodemailer. Na moim komputerze (windows) wszystko działa, email dochodzi. Jednak po wgraniu na VPS, email nie chce się wysłać. Może to ktoś się z tym spotkał i wie jak to naprawić?
  4. No dobra w takim razie dam na nieaktualne. Dzięki za wszelaką pomoc.
  5. Czyli możliwe, że to tylko przez to, że to nulled?
  6. No to tak najlepiej ci napiszę co mam i zrobiłem. Mam IPS 4.4.0 wgrałem go na localhosta. Mam baze MySQL i zainstlowanego phpMyAdmin. Jedyne co zrobiłem to zalogowałem się do phpmyadmin i stworzyłem nową strukturę następnie odpaliłem stronę na localhoscie kliknąłem "Start Instalation" i wyskoczył ten błąd. Co do tekstu Nie zamierzam robić żadnego forum, które będzie w sieci. Przynajmneij nie teraz.
  7. Ja nawet nie miałem okazji ich wpisywać. Od razu jak odpaliłem tylko stronę to mi to wyskoczyło.
  8. Witam, zabrałem się za instalacje skryptu Invision Community 4.4.0 na localhost, ale wyskakuje błąd z localhost. IPS\Db\Exception: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) (1045)
  9. @MatixenNie ma tego najbardziej po prawej 😉.
  10. Nie ja chciałem, aby wszystkie prawe bordery zostały na miejscu nawet gdy najadę na menu.
  11. No dobra, ale co na to poradzić? //edit spróbuje sposobu wyżej Wszystko pięknie działa Bardzo dziękuję @ravenekse leci rep. Do zamknięcia.
  12. No faktycznie nie odświeżyłem, ale nadal to nie pomogło i wygląda to tak. Całkowicie zżarło prawy border a jak najeżdżam na zdjęcia to znika jeszcze jeden.
  13. Teraz to mam border tylko z lewej, a po prawej nie ma w ogóle.
  14. A kod tylko css? Czy html też? https://codepen.io/xnaruto25/pen/dyXjQKX @Matixen
×
×
  • Dodaj nową pozycję...