Skocz do zawartości
  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

Makumba

Rejestracja

Promowane odpowiedzi

Link do forum: headstrike.xaa.pl
Dokładny opis problemu:  Po naciśnięciu klawisza "utwórz nowe konto" w prawym górnym rogu odsyła nas do logowania, natomiast register.php nie działa i wyskakuje error.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Wysokość loga w overall_header oraz wysokość shoutboxa w shoutbox_body.

Edytowane przez Makumba

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

A natomiast mi ukazuje komunikat mówiący o tym, iż nie masz pliku register.php :). Poza tym wystarczy być może odświeżenie strony? (Ctrl+F5) (Odświeżenie w przypadku kiedy rzekomo przenosi Cię do logowania.)

Edytowane przez ShanonWEB

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Naprawiłem, źle wpisałem ścieżkę, dwa razy wyskakiwał adres forum. Dziękuję Mendelson. Zapewne napiszę jeszcze niejeden temat jeśli nie będę czegoś wiedział.

Edytowane przez Makumba

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Naprawiłem, źle wpisałem ścieżkę, dwa razy wyskakiwał adres forum. Dziękuję Mendelson. Zapewne napiszę jeszcze niejeden temat jeśli nie będę czegoś wiedział.

 

Od tego masz specjalne zmienne np.

{U_REGISTER}

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

×