Skocz do zawartości
  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

bykumbh

Shoutbox mały problem

Promowane odpowiedzi

bykumbh    6

Witam, mam taki mały problem z SB, mianowicie jak napiszę coś w SB to wyświetla mi się w nim forum... zaktualizowałem styl, aczkolwiek nie do końca ponieważ w w instrukcji w pliku nazwastylu.css oraz nazwastylu.tps miałem znaleść

 .table0
{
	background-color : #EFEFEF;
	border-bottom-color : #dedede;
	border-bottom-style : solid;
	border-bottom-width : 1;
	border-left-color : #fefefe;
	border-left-style : solid;
	border-left-width : 1px;
	border-right-color : #dedede;
	border-right-style : solid;
	border-right-width : 1px;
	border-top-color : #fefefe;
	border-top-style : solid;
	border-top-width : 1px;
	color : #000000;
	font-size : 10px;

niemniej jednak w moim Css stylu "eserwis_v10" nie mam takiego czegoś przez co prawdopodobnie nie działa mi SB, podmieniłem pliki ze stylu subsilver (i wszystko działało idealnie)jednakże wygląd mojego SB znacznie się zmieni,ł a chciałbym zachować w SB taki wygląd :

1381090348461.png

da się coś z tym zrobić ? zamieszczam jeszcze moj plik Shoutbox i Shoutbox_view

SB.rar

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
SeNioR    6,716

bykumbh, SB z 1.12.6 nie będzie pasował do 1.12.7 tam jest całkiem inny kod.

Wgraj czyste pliki z 1.12.7 shoutbox_view i shoutbox.php i do tego tego SB:

przemo.org/phpBB2/forum/viewtopic.php?t=149318

zmień CSS czyli wygląd i będzie ok.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

×