Skocz do zawartości
  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

Szwedson

Szablon nie chce współpracować :D

Promowane odpowiedzi

Szwedson    0

Link do forum: exg.xaa.pl

Dokładny opis problemu: Znudził mi się wcześniejszy szablon i wrzuciłem nowy. Po wgraniu zauważyłem, że coś jest z nim nie tak sami zobaczcie. Jest porozsuwany, niektóre rzeczy są nie na swoim miejscu.

Posiadany styl: Jest to szablon darmowy "WP-6"

Pytania są następujące:

1. Pomoglibyście mi z tym? Proszę o szczegółową rozpiskę co z tym zrobić, bo się na tym nie znam.

2. Czy po resecie strony i wgraniu jeszcze raz tego szablonu wszystko powinno działać?

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Wgraj szablon jeszcze raz. Albo usuń pliki tego szablonu i wgraj je od nowa. (nie usuwaj całych folderów!, tylko te pliki które są od tego szablonu).

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Szwedson    0

Więc tak po wgraniu jeszcze raz tego samego widzicie co się dzieje, teraz spróbuję pousuwać te pliki i wgram je jeszcze raz

[ Dodano: 2011-06-27, 13:41 ]

Jak widać wszystko jest tak jak było ;/

[ Dodano: 2011-06-27, 13:45 ]

Może ma ktoś taki sam szablon, który mu działa, możliwe że po wgraniu i podmianie plików ze starego szablonu na nowy to mi się stało?

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
FaNtOM    1

Myślę że jest to błąd kodowania bo mi na 22 cal. ekranie wygląda zwyczajnie nie rozsuwa. się może screena? Jakiegoś byś dał.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

×