SeNioR 10 Listopada 2018 10 Listopada 2018 Cześć! W dzisiejszym dniu nasza społeczność obchodzi 8 urodziny! Już na samym początku was zmartwię że nie będzie niespodzianki w postaci aktualizacji serwisu w tym dniu. Jest jeszcze kilka punktów na liście do zrobienia. Jeżeli zastanawiacie się gdzie jest temat na 7 urodziny, odpowiadam - nie ma , nie został stworzony. Ale nadrabiamy to tym tematem. Dziękuję wszystkim którzy przyczynili się do rozwoju i trwają do tej pory to wasza zasługa że mogę napisać ten temat. Wszystkiego najlepszego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium XwReK 10 Listopada 2018 Premium 10 Listopada 2018 Pecetowicz . Dobrze,że ten ciężki okres nieaktywnego forum jest już za nami. Obu się więcej nie powtórzył . Już 8lat? kto by to liczył :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mendelson. 10 Listopada 2018 Mendelson. jest moderatorem 10 Listopada 2018 (edytowane) Szybko zleciało, zdaje się, że niedawno się rejestrowałem Kolejnych ośmiu lat, Pecetowiczu (minimum!) Edytowane 10 Listopada 2018 przez Mendelson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik 10 Listopada 2018 10 Listopada 2018 Racja, zleciało szybko. Jestem od ponad 3 lat na forum, za czasów Webmasteruj. Wiele się zmieniło, a to nowe działy, nowe funkcje i wiele więcej. Wszystkiego najlepszego na kolejne lata! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matys 11 Listopada 2018 11 Listopada 2018 O kurde jak rejestrowałem się na tym forum kolega wyżej miał 10 lat Nawet 9,5. Ale zleciało. Pamiętam że forum było na początku do szablonów phpbbyprzemo najbardziej porządane za świetnych czasów CS 1.6 Kiedy sieci serwerów była masa. Oby kolejne 8 lat tylko więcej pomysłów i czasu którego już dzisiaj tak mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EYNE 13 Listopada 2018 13 Listopada 2018 Tyle lat minęło omg, czuje staro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek. 13 Listopada 2018 13 Listopada 2018 Korzystam z forum praktycznie od jego startu przez owy czas zostałem 3 razy zbanowany. Wiele razy narazilem się wszystkim użytkownika. Ale również przez ten czas trochę dorosłem gdy tu zajrzałem miałem 12 lat choć wydawało mi się że nawet mniej. Pierwsze swoje forum sklepalem już rok później całe kompletne dzięki tylko temu forum. Teraz mam 19 lat i jestem w stanie sklepac duzo więcej rzeczy. To forum właśnie zrodziło we mnie te hobby za co mu bardzo dziękuję. Gratulacje dla Seniora że stworzył społeczność dzięki której wiele osób zrodziło swoje hobby, doskonalilo je a teraz może nawet na tym zarabia. Chłopak nic na tym forum nie zarabia a mimo wszystko utrzymuje i dba o nie przez cały okres jego żywotności. Bardzo dziękuję @SeNioR ☺️ Oby tak dalej i życzę sukcesów mam nadzieję że wkrótce ktoś bardziej doceni Twoja pracę oraz Twoje forum. Nasza mała społeczność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowana odpowiedź Mativve 13 Listopada 2018 Mativve jest moderatorem Rekomendowana odpowiedź 13 Listopada 2018 Ale ten czas leci... jeszcze pamiętam jak byłem szarakiem i pytałem się o głupoty Obyś miał siłę aby prowadzić to forum do końca świata i jeszcze dalej @SeNioR Gratuluję pomysłu jak i tak wielkiej społeczności jaką tworzymy ☺️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kontynuuj dyskusję
Dołącz do Pecetowicza, aby kontynuować dyskusję w tym wątku.