Jump to content
Sign in to follow this  
Beznikos

Blog na CMS Batflat jaki hosting odpali ten system zarządzania treścią

Recommended Posts

Witam, Chciałbym zrobić bloga z CMS batflat ale nie wiem jaki hosting mógł by odpalić tego cms próbowałem na tych darmowych ale nie działa. 

 

Prosił bym o pomoc w tym by działało. 

Share this post


Link to post

1free.eu

Share this post


Link to post

Odpal na localhoście

Share this post


Link to post

Spróbuj aquahost.pl

Nie darmowe, ale za 1zł.

Jak ja testowałem to był jakiś kod na tą złotówkę, ale napisz do supportu a na pewno ci dadzą na próbę.

Share this post


Link to post

Ok działa dzięki. a na xaa.pl będzie też działać? 

Tylko czemu czasami mam problem żeby storna się pokazała, albo wyskakuje błąd strony

404 not found

- - - - -

jeśli wchodzę w jakiś stronę np blog w panelu admina to wyskakuje mi ten błąd 404 not found i tak za każdym razem. 

Edited by Pan Andrzej

Share this post


Link to post

Ja to kiedyś instalowałem na hostingier.pl i nie było z niczym problemow. Dla sprawdzenia możesz zainstalować xammpa i wrzucić na lo cala 

Share this post


Link to post

ok ale ogólnie to działa lecz jak tak jakby brakowało plików 

http://test1test1.1free.eu/

Na tą stronę to wgrałem. Niby wszystkie pliki są ale i tak jak by ich nie czytało.

Share this post


Link to post

Ja tam nie widzę żadnych błędów.

Share this post


Link to post

Zobacz ofertę aquahost.pl

Wgrałem na ich najmniejszy pakiet za 1zł i wygląda to tak http://91.196.48.243/~w690/

 

Działa, ale dziwne bo tylko gdy wymuszę wersje na komputer w przeglądarce jeśli chodzi o jego stronę, a na tym co ja wgrałem jest też wersja mobilna

** Telefon **

Edited by Pikaczek

Share this post


Link to post

ok to czemu mi się strona nie chce czasami załadować i błąd wyskakuje 

Not Found

[color=#000000][size=medium][font=Times New Roman]The requested URL /admin/ was not found on this server.[/font][/size][/color]
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

 

Share this post


Link to post

Brakuje Ci folderu admin

Pobierałeś pliki z oficjalnego źródła?

Share this post


Link to post

Tak mam z oficjalnego

 

masz ss z wszystkimi plikami 

 

To jest tak że raz odpowiada link a raz wyskakuje że brak folderu admin lub innego.

Share this post


Link to post

Pobierz od nowa, usuń te co teraz masz i wrzuć te nowo pobrane, jeśli dalej będzie taki problem to pewnie wina hostingu. Ja pobrałem wcześniej paczkę, wrzuciłem na ftp i wszystko działa także może wina hostingu jak nie będzie działało?

Share this post


Link to post

Wgrywałem tak 5 razy i dalej jest to samo

 

Wygrywam na ten hosting co mi proponujesz zobaczymy czy wyjdzie bez błędów.

Wgrałem na ten hosting i mi nie pokazuje się to co wgrałem.

http://miloscdramione.vior.pl/

Strona jest dla mojej do bloga. 

Share this post


Link to post

Teraz mam taki problem że ta subdomena nie działa i nie da się zalogować do panelu admina

 

Share this post


Link to post

Tak wszystko działa. Sorry że na nowym koncie ale do tamtego zapomniałem hasła i e-maila.  

 

Ogólnie wszystko wygląda tak. 

http://miloscdramione.vior.pl/

Tylko teraz chce dodać 2 dział Blog 2 lecz potrzebował bym pomocy w wyjaśnieniu jak go można zrobić modyfikując plik Blog, ale też w menu trzeba będzie coś pozmieniać i w tym przyda się pomoc. 

Share this post


Link to post

@Beznikos wystarczyło zgłosić się do mnie na widget ☺️
Na pewno bym pomógł ☺️

Dnia 9.02.2017 o 12:29, Pikaczek napisał:

Pobierz od nowa, usuń te co teraz masz i wrzuć te nowo pobrane, jeśli dalej będzie taki problem to pewnie wina hostingu. Ja pobrałem wcześniej paczkę, wrzuciłem na ftp i wszystko działa także może wina hostingu jak nie będzie działało?

To nie wina hostingu tylko konfiguracji skryptu - sprawdziłem już adres więc jestem pewny. ☺️ Pliki także nie zniknęły, możliwe, że w tamtym czasie akurat odpieraliśmy atak (te gpdzomy na to przynajmniej wskazują) - DNS amplification + padły tunele GRE jak i restarty szaf w OVH co spowodowało downtime.

  • Like 2

Share this post


Link to post
12 godzin temu, Beznikos napisał:

Sorry że na nowym koncie ale do tamtego zapomniałem hasła i e-maila.

Logowałeś się do nas za pomocą facebooka? To hasła nie masz identycznego jak na FB - hasła po prostu nie ma. Należy na nowo zalogować się u nas za pomocą FB.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Create a New Account. It’s free and easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
×
×
  • Create New...