Skocz do zawartości

Bot reklamowy problem


kubacom
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam bota lipy. Na proserwer.pl

Link http://skill-shot.pl/botreklamowy

I mam błąd ktory wyskakuje na górze

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/p404507/public_html/skillshotpl/botreklamowy/index.php:1) in /home/p404507/public_html/skillshotpl/botreklamowy/index.php on line 3

Nie idzie zrobic reklamy ani nic. Dodalem narazie jedynie uzytkownika.

Dodano: 21 Kwiecień 2015, 23:33

Juz chyba wiem. Chyba nei dziala na moim forum lub na nowym mybb :/

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach









<?php

if(!function_exists('curl_init')){
echo '
Twój hosting nie obsługuje biblioteki cURL. Bot nie będzie działał.
';
}

define('BOT', true);
include ('config.php');

if(!$install){
include ('install.php');
}else{
include ('include/funkcje.php');

if(file_exists('install.php')){
unlink('install.php');
}
?>



<?php

$site = $_GET['s'];

if($site){
if(file_exists(dirname(__FILE__) . '/include/'.$site.'.php')){
include(dirname(__FILE__) . '/include/'.$site.'.php');
}else{
include ('include/glowna.php');
}
}else{
include ('include/glowna.php');
}
?>



<?php }?>





© 2014 by Aragog
Kodowanie:LipA
Grafika:Kir0

<?php
$End = getTime();
echo "Czas wykonywania: ".number_format(($End - $Start),4)."s";
?>

Odwiedź forum MASTER BOOST




Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach









<?php

if(!function_exists('curl_init')){
echo '
Twój hosting nie obsługuje biblioteki cURL. Bot nie będzie działał.
';
}

define('BOT', true);
include ('config.php');

if(!$install){
include ('install.php');
}else{
include ('include/funkcje.php');

if(file_exists('install.php')){
unlink('install.php');
}
?>



<?php

$site = $_GET['s'];

if($site){
if(file_exists(dirname(__FILE__) . '/include/'.$site.'.php')){
include(dirname(__FILE__) . '/include/'.$site.'.php');
}else{
include ('include/glowna.php');
}
}else{
include ('include/glowna.php');
}
?>



<?php }?>





© 2014 by Aragog
Kodowanie:LipA
Grafika:Kir0

<?php
$End = getTime();
echo "Czas wykonywania: ".number_format(($End - $Start),4)."s";
?>

Odwiedź forum MASTER BOOST




Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Problem wciąż nierozwiązany? Dodaj swoją odpowiedź

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto. Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
 Udostępnij

×