Jump to content
Sign in to follow this  
SpartaN

Chrome nie wczytuje wystylizowanego formularza

Recommended Posts

Witam, posiadam pewien problem, a mianowicie wystylizowałem formularz kontaktowy w css, na komputerze wchodząc z dysku wygląda to tak : 


Na Microsoft edge :

 

Wchodząc przez domenę ! 


Natomiast, gdy wchodzę na moją stronę spartancode.esy.es poprzez chrome a nie ME to formularz nie jest wcale wystylizowany. Jeżeli poprzez index odpale na chromie - git. Poprzez domenę (tą samą) w ME wszystko działa ;p 

Share this post


Link to post

Źle wczytujesz style. Pokaż cały <head> strony.

  • Like 1

Share this post


Link to post

        <meta charset="UTF-8">
        <title>Tytuł</title>
        <link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css">
        <link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Roboto" rel="stylesheet">
        <link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Bungee+Shade" rel="stylesheet">
        <link rel="stylesheet" href="animate.css" type="text/css">  

        <script src="js/jquery-3.1.1.min.js"></script>
        <script src="js/typed.js"></script>
 

Share this post


Link to post

ctrl + f5 sprawdzałeś? 

 

 

u mnie wygląda tak: 

Spoiler

na operze to samo 

Edited by Dominik.
  • Like 1

Share this post


Link to post

<!doctype html>
<html lang="pl">
	<head>
		<meta charset="UTF-8">
		<title>Tytuł</title>
		<!-- BRAK KEYWORDS/DESCRIPTION/VIEWPORT/FAVICONY -->

		<link rel="stylesheet" href="animate.css" type="text/css">  
    <link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css">

    <!-- NIE ZAŁADOWAŁEŚ POLSKICH ZNAKÓW DO CZCIONEK (LATEN-EXT) -->
    <link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Roboto" rel="stylesheet">
    <link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Bungee+Shade" rel="stylesheet">

  </head>
  <body>

  	<!-- SKRYPTY JS ŁADUJEMY NA KOŃCU STRONY -->
		<script src="js/jquery-3.1.1.min.js"></script>
  	<script src="js/typed.js"></script>

		<!-- NATOMIAST POZOSTAŁE SKRYPTY WRZUĆ DO ZEWNĘTRZNEGO PLIKU SCRIPTS.JS I DOŁĄCZ GO DO RESZTY -->
    <script>
  		$(function(){
      	$(".front").typed({
        	strings: ["Junior Front End Developer.",],
        	typeSpeed: 0
      	});
  		});
		</script>
		<script type="text/javascript">
			$(document).ready(function(){	
				$("#skillbar_html").animate({width:'85%'},1500);
				$("#skillbar_css").animate({width:'55%'},1500);
				$("#skillbar_php").animate({width:'30%'},1500);
			});
		</script>
		<script>
			$(function() {
  			$('a[href*="#"]:not([href="#"])').click(function() {
    			if (location.pathname.replace(/^\//,'') == this.pathname.replace(/^\//,'') && location.hostname == this.hostname) {
      				var target = $(this.hash);
      				target = target.length ? target : $('[name=' + this.hash.slice(1) +']');
      				if (target.length) {
        				$('html, body').animate({
          			scrollTop: target.offset().top
        			}, 1000);
        		return false;
      			}
    			}
  			});
			});
		</script>
		<script>
			$(document).ready(function() {
  			$("html").on("submit","#contact_form",function(e){
    			e.preventDefault();
    			$("#send_form_status").html('').hide();
    			var data=$("#contact_form").serialize();
    			$.post("/send_form.php",data,function(res){
      			$("#send_form_status").html(res.msg).show();
      			if(res.status==1){ 
        			$("#contact_form")[0].reset();
      			} 
    			});
  			});
			});
		</script>
	</body>
</html>

Ja bym najpierw zrobił taki porządek, potem wyczyścił ciasteczka w przeglądarce i sprawdził raz jeszcze, skoro na innych przeglądarkach działa i konsola nie wyrzuca żadnych błędów to innego problemu nie widzę.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Nic nie ruszałem od czasu napisania postu i samo z siebie się naprawiło, jakieś 5 min temu xD 

Share this post


Link to post
22 minuty temu, SpartaN napisał:

Nic nie ruszałem od czasu napisania postu i samo z siebie się naprawiło, jakieś 5 min temu xD 

Po prostu mogłeś to szybciej zrobić usuwając ciasteczka. Lub jeśli dokonujesz zmian w .css, i wysyłasz na serwer to odświeżaj stronę ctrl+f5. Nie będziesz musiał pisać zbędnych tematów. 

  • Like 1

Share this post


Link to post

Chrome ma taki błąd, że czasmi nie czyta stylu. Jeżeli będziesz miał to samo daj "wyświetl źródło strony", potem odpal sobie ze źródła styl i f5.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
×
×
  • Create New...