Jump to content
włoszka

[Dodatek] Czas spędzony na forum w top 5 by lui

Recommended Posts

włoszka

Autor : wlochen

Opis : Dodaje tabele z czasem do top5 by lui

Demo : www.whnl.pl

Instrukcja:

Otwierasz index_body.tpl

szukasz

{use.LI}
{use.USERNAME}
{use.LASTVISIT}
[/code]




zamieniasz na

[code] {czas.LI} {czas.USERNAME} {czas.CZAS}
otwierasz index.php szukasz
// [POCZATEK] Top 5 by lui754
po tym dodajesz
$sql = 'SELECT user_id, username, user_spend_time, user_level, user_jr FROM ' . USERS_TABLE . '

WHERE user_id <> ' . ANONYMOUS . '

ORDER BY user_spend_time DESC

LIMIT 5';

$result = mysql_query($sql);

$i=0;

while ($row = $db->sql_fetchrow($result))

{

$colored_username = color_username($row['user_level'], $row['user_jr'], $row['user_id'], $row['username']);

$row_user_name = $colored_username[0];

$spend = $lang['Hours'] . ': ' . round(($row['user_spend_time'] / 60 / 60), 1);

$i++;


$who = '' . $row_user_name . '';

$template->assign_block_vars('czas', array(

'USERNAME' => $who,

'LI' => $i,

'CZAS' => $spend,)

);

}[/code]

I gotowe.

w razie problemów pisać

Share this post


Link to post
Share on other sites
csmaro

Daj może odrazu też dl to głównej tabeli

Share this post


Link to post
Share on other sites
Endriuu07

Dało by radę żeby wyświetlało zamiast zliczonych h : dni, godziny, miesiące i sekundy ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...