Skocz do zawartości

Donation Plugin do MyBB. Zbiórka na PayPal w panelu bocznym


Krzysiek-
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

  • 5 miesięcy temu...
13 godzin temu, Tomasz napisał:

@кαѕкα∂єя Niżej znajduję się instrukcja w j. angielskim.  

Niech se sam poradzi, za każdym razem trzeba mu pomoc ? Owszem rozumiem od tego jest te forum.. Ale bez przesady, jak sie nie zna podstaw html i css to nie zbuduje nawet w 20% dobrej sieci. 

Mogę ci jedno podpowiedzieć nie musi to być w taki sposób jakie są wyżej podane czyli instalowanie pluginów możesz rowniez stworzyć button (Przekaż Darowizne), + ostylowanie css która będzie przekierowywać do zbiórki na paypalu..

Odrazu popraw se shoutbox

Szablony  Twój Styl  Style  shoutbox.css  shoutbox .user 

#shoutbox { margin-bottom: 10px; background: rgba(12, 12, 12, 0.5); border: 1px solid #1f1f22; 	-moz-border-radius: 7px;-webkit-border-radius: 7px;	border-radius: 7px;}
#shoutbox .head { padding: 8px; }
#shoutbox.front .head {cursor: pointer;background: #000000 url(../../../images/SkillShot/thead2.png) repeat-x top center;box-shadow: inset 0px 0px 20px rgba(0, 0, 0, 0.5);padding: 20px 10px;text-transform: uppercase;font-size: 14px;max-height: 70px;}
#shoutbox .head .right { float: right; margin: 0; font-size: 13px; }
#shoutbox.collapsed .head { opacity: 0.9; }
#shoutbox.collapsed .body { display: none; }

#shoutbox input.text { margin: 0; padding: 10px 8px; width: 100%; box-sizing: border-box; border: none; background: #1b1b1b; color: #ddd;  box-shadow: inset 0px 0px 10px rgba(0, 0, 0, 0.5); }
#shoutbox .minposts, #shoutbox .blocked { padding: 6px; font-size: 11px; }
#shoutbox .panel.minposts { background: #FFFED8; color: #727250; }
#shoutbox .panel.blocked { background: #FCEFEF; color: #543A3A; }
#shoutbox .panel p { margin: 0; }

#shoutbox .window { border-top: solid 2px rgba(0,0,0,0.1); overflow-y: scroll; }
#shoutbox .data { display: table; width: 100%; border-top: solid 2px rgba(0,0,0,0.1); font-family: Arial, sans-serif; font-size: 12px; }
#shoutbox.front .data { border-top: none; }

#shoutbox .entry { display: table-row !important; width: 100%; transition: background-color 0.2s;}
#shoutbox .entry:nth-child(even) { background-color: rgba(0,0,0,0.01); }
#shoutbox .entry.new { background-color: rgba(184, 49, 47, 0.3);}
#shoutbox .entry:target { background-color: rgba(184, 49, 47, 0.3); }
#shoutbox .entry > div { color: #ddd;border-bottom: 1px solid #1f1f22;}
#shoutbox .entry:last-child > div { border-bottom: none; }

#shoutbox .entry > div { display: table-cell; padding: 6px; }

#shoutbox .avatar img { margin: 0 auto; vertical-align: middle; max-height: 20px; max-width: 20px; border: solid 1px rgba(255,255,255,0.1); box-shadow: 0 0 2px rgba(0,0,0,0.1); cursor: pointer; }
#shoutbox .user {border-right: solid 1px rgba(0,0,0,0.05);text-align: left;white-space: nowrap;}
#shoutbox .text { width: 100%; color: #555; }
#shoutbox .info { font-size: 11px; color: #AAA; white-space: nowrap; text-align: right; }
#shoutbox .entry.unread .info:before { display: inline-block; position: relative; top: -2px; margin-right: 10px; height: 4px; width: 4px; content: ''; background: rgba(255,100,0,0.8); border-radius: 10px; }
#shoutbox .info a { color: inherit; }
#shoutbox .mod { padding: 6px 8px; font-size: 9px; font-weight: bold; color: #AAA; text-decoration: none; }
#shoutbox .mod:nth-of-type(2) { margin-right: 5px; border-left: solid 1px rgba(0,0,0,0.1); }
#shoutbox  .ip { margin-right: 10px; color: #CECECE; }

		
		
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Problem wciąż nierozwiązany? Dodaj swoją odpowiedź

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto. Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Podobna zawartość

    • Witam czy ktos z was orientuje sie moze czy mozna doladowac konto paypal sms lub paysafecard? Bo poprzez bank mozna.
    • Cześć,. Nie znalazłem u nich żadnej informacji, PayPal dalej pobiera prowizję za przelewy z PLN na EUR? Jeśli tak to ile, dalej 4%
    • czy jezeli placilem za spotify paypalem i za miesiac zostanie pobrana oplata a ja juz nie chce z tego korzystac to czy spotify pobierze mi pieniadze z paypal nawet gdybym mial tam saldo 0zł?
    • Siema. Od paru ładnych dni użeram się z PayPalem. Dodałam rachunek bankowy, potwierdziłam. Niby wszystko było git, a później rachunek zniknął z PayPala z niewiadomych mi przyczyn. Nie mogę dodać go z powrotem, bo PayPal od paru dni krzyczy "Niestety system nie może wykonać Twojego żądania. Spróbuj ponownie później". Support PayPala postanowił mnie olać ☺️ Miał ktoś podobną sytuację i udało mu się ją rozwiązać? Chciałabym dowiedzieć się czy da się jednak to jakoś załatwić bez użerania się z PayPalem i bankiem, bo chyba nie wyrobię nerwowo przez te wszystkie bankowości. 
    • Cześć, bawię się w stworzenie mini sklepiku i chciałbym go zintegrować z płatnościami PayPal.
      Widziałem że jest dużo możliwości i znalazłem jeden kod, przerobiłem go pod siebie i nie działa a demo na ich stronie śmiga KLIK.
      Kod(form):
      Kod pliku success.php:
      <?php include 'inc/db.php'; require 'src/Exception.php'; require 'src/PHPMailer.php'; require 'src/SMTP.php'; require 'src/OAuth.php'; require 'src/POP3.php'; //Get payment information from PayPal $item_number = $_GET['item_number']; $txn_id = $_GET['tx']; $payment_gross = $_GET['amt']; $currency_code = $_GET['cc']; $payment_status = $_GET['st']; //Get product price from database $productResult = $db->query("SELECT * FROM products WHERE `status`=0 AND `type`=".$payment_gross." LIMIT 1"); $productRow = $productResult->fetch_assoc(); $productPrice = $productRow['type']; $db->query("UPDATE `products` SET `status`=1 WHERE `id`=".$productRow['id']); if(!empty($txn_id) && $payment_gross == $productPrice){ //Check if payment data exists with the same TXN ID. $prevPaymentResult = $db->query("SELECT payment_id FROM payments WHERE txn_id = '".$txn_id."'"); if($prevPaymentResult->num_rows > 0){ $paymentRow = $prevPaymentResult->fetch_assoc(); $last_insert_id = $paymentRow['payment_id']; }else{ //Insert tansaction data into the database $insert = $db->query("INSERT INTO payments(item_number,txn_id,payment_gross,currency_code,payment_status) VALUES('".$item_number."','".$txn_id."','".$payment_gross."','".$currency_code."','".$payment_status."')"); $last_insert_id = $db->insert_id; } // tutaj byl kod od emaila ale go wywalilem tak o header ('Location: index.php?msg=suc'); } else header('Location: index.php?msg=err'); ?> struktutra tabeli products i jej zawartość:


      struktura payments:

      z góry dzięki
  • Najnowsze tematy

  • Ostatnio rozwiązane

×