Skocz do zawartości
Pecetowicz Forum komputerowe

Filmweb. Serwer nie wysłał żadnych danych. ERR_EMPTY_RESPONSE


Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez SeNioR,

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć próbuję od godziny wejść na portal filmweb.pl. Niestety pojawia mi się błąd "Ta strona nie działa. Serwer www.filmweb.pl nie wysłał żadnych danych. ERR_EMPTY_RESPONSE".

Próbowałem na innym telefonie ale mam to samo. Czy ktoś może sprawdzić czy u was też tak jest? Dzięki.

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • Założyciel
  • Rozwiązanie

Cześć. Sprawdziłem witrynę u siebie na kilku urządzeniach i wszystko działa poprawnie. Możliwe że masz problem z niestabilnym połączeniem.

ERR_EMPTY_RESPONSE (pusta odpowiedź) to komunikat o błędzie w przeglądarce Google Chrome który informuje że witryna do której próbujesz uzyskać dostęp, nie odpowiada lub nie wysyła danych w odpowiedzi na Twoje żądanie.

Błąd pojawia się podczas próby odwiedzenia strony internetowej, a przeglądarka informuje, że nie otrzymano żadnych danych.

Możliwe przyczyny występowania błędu ERR_EMPTY_RESPONSE

  • Błąd po stronie serwera.
  • Niestabilne połączenie sieciowe.
  • Wadliwe rozszerzenia.
  • Przeciążona pamięć podręczna.
  • Uszkodzone pliki tymczasowe.

Spróbuj zresetować ustawienia sieciowe Windows.

W wyszukiwarce wpisz cmd, następnie kliknij prawym przyciskiem myszy na Wiersz Polecenia i wybierz Uruchom jako administrator.

W oknie konsoli wpisz wszystkie poniższe polecenia:

  • ipconfig /release
  • ipconfig /renew
  • ipconfig /flushdns
  • Lubię to! 2
Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Siemka. U mnie to samo. Muli strasznie przez cały weekend. Na wszystkich przeglądarkach w laptopie i iphonie też. Sprawdzenie tylko czy witryna "wchodzi" to za mało, proszę spróbować "posiedzieć" na stronie chwilę dłużej, wtedy widać że nic nie działa prawidłowo.

  • Lubię to! 2
Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Czyściłem pamięć podręczną i wpisałem te polecenia w cmd ale nie pomogło. Na innej przeglądarce też to samo więc raczej to wina portalu Filmweb.

Dzisiaj jest już ok, strona nie zamula i nie wywala błędu.

  • Lubię to! 1
Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Problem wciąż nierozwiązany? Dodaj swoją odpowiedź

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto. Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

    • Przez Akuqyyy
      Witam mam taki oto problem że miałem adblocka plus, nagle dziś na różnych stronach głownie na filmweb.pl zaczął się pokazywać  komunikat żeby go wyłączyć. Oczywiscie to zrobiłem nic nie pomogło wiec wyłączyłem całe rozszerzenie, nie pomogło odinstalowałem google chrome - też nie pomogło. Co dziwne na innych przeglądarkach ten sam problem Firefox, Opera, jedynie na IE jakoś tego nie ma(a był tylko na Chrome).
      O godzinie 12-14 było wszystko ok, wcześniej miałem problem ale jak przerzuciłem się na adblocka plus problem zniknął teraz wrócił można powiedzieć większy bo całkowicie skasowałem adblocka przeczyściłem lapka i nadal wyskakuje żebym wyłaczyc to gówno a jego już nie ma...
      Może ktoś wie jak zaradzić? i oby format nie był potrzebny. 
      Poratujcie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...