Skocz do zawartości

Fortnite. Brak połączenia z żadnym serwerem. Format nie pomógł.


Noizy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Nie mogę wejść na żaden serwer (przed formatem "CS' i "fortnite" / po formacie "steam" i "fortnite)  mimo że internet mam normalnie.

Warto też zauważyć że na początku wszystko ładnie działało a problem pojawił się nagle i przyczyny nie znam.

  • Antywirus to AVG
  • System - windows 10

Co już robiłem? 

  • -Wyłączyłem AVG
  • -Bawiłem się w ustawieniach AVG
  • -Skanowałem CCleanerem 
  • -Usunąłem AVG
  • -Bawiłem się w ustawieniach windowsowego antywirusa
  • -Wyłączyłem wszelkie zapory 
  • -Bawiłem się w ustawieniach sieci 
  • -Otwierałem gry w trybie administratora 
  • -Re-install cs'a
  • -format

 I nic

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

2 minuty temu, Vast napisał:

Rozumiem, że próbowałeś na innym urządzeniu podłączonym do tego samego internetu ?, skoro format nie pomógł wina leży raczej po stronie internetu.

Ten komputer jest jedyną rzeczą podłączoną do tego internetu

Edytowane przez Noizy
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

5 minut temu, Vast napisał:

W konsoli od cs'a po braku połączenia co widnieje?

Teraz nie pamiętam bo po formacie nawet steam nie chce się włączyć.

A w miejscu gdzie pisze "Serwerow online"

Mi pisało "Nieudało się nawiązać połączenia z żadnym oficjalnym serwerem"

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Problem wciąż nierozwiązany? Dodaj swoją odpowiedź

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto. Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
 Udostępnij

×