Skocz do zawartości

Licznik graczy online samp


 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem znalazłem licznik graczy online samp i chce aby on był w headerze lecz cos tutaj nie działa bo jak dodałem mam takie coś na stronie głównej

GRACZE ONLINE > 8 & 0XFF); FWRITE($FP, $PACKET.'I'); FREAD($FP, 11); $IS_PASSWORDED = ORD(FREAD($FP, 1)); $PLR_COUNT = ORD(FREAD($FP, 2)); $MAX_PLRS = ORD(FREAD($FP, 2)); ECHO "".$PLR_COUNT." ONLINE"; $COS = " $MAX_PLRS - $PLR_COUNT "; ECHO " "; FWRITE($FP, $PACKET.'C'); FREAD($FP, 11); FCLOSE($FP); }ELSE{ ECHO "OFFLINE.";} >[/code]






A kod tych statystyk jest tutaj 
[code]Gracze Online style="background-color: #E7A100; color: #FFF; font-size: 11px; border- radius: 5px; -moz-border-radius: 5px; -webkit-border-radius: 5px; margin- left: 5px; margin-top: 2px; padding: 2px;"><?php $ip = '185.49.13.119'; // Tutaj $port = '7777'; // Tutaj wpisz PORT $fp = fsockopen('udp://' . $ip, $port, $errno, $errstr,0.0); if($fp){ $packet = 'SAMP'; $packet .= chr(strtok($ip, '.')); $packet .= chr(strtok('.')); $packet .= chr(strtok('.')); $packet .= chr(strtok('.')); $packet .= chr($port & 0xFF); $packet .= chr($port >> 8 & 0xFF); fwrite($fp, $packet.'i'); fread($fp, 11); $is_passworded = ord(fread($fp, 1)); $plr_count = ord(fread($fp, 2)); $max_plrs = ord(fread($fp, 2)); echo "".$plr_count." online"; $cos = " $max_plrs - $plr_count "; echo " "; fwrite($fp, $packet.'c'); fread($fp, 11); fclose($fp); }else{ echo "Offline.";} ?>

Jeśli nie ten dział proszę o przeniesienie :) . Dziękuje za pomoc :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Premium

Pokaz caly kod skryptu jesli jest go wiecej.

Mozliwe ze musisz gdzies dodac swoj server na jakis monitoring i z tamtad bd pobierac dane.

Pozdrawiam

Dodano: 7 Kwiecień 2015, 08:52

Znalazlem caly kod tego - dokladnia strona z ktorej wziales.

Ten kod jest pod MyBB i to jest kod ktory nie funkcjonuje bez pluginu ;)

Jak chcesz to w dokument html osobno musisz napisac skrypt php aby pobieral dane.

Nastepnie za pomoca kawalka kodu wyswietlic w HTML'u.

Pozdrawiam

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Problem wciąż nierozwiązany? Dodaj swoją odpowiedź

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto. Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
 Udostępnij

×