Jump to content
Daniel

Mikrofon HPI 202MV iBOX + Słuchawki nie wykrywa głosu

Recommended Posts

Daniel

Witam!

Mam problem z mikrofonem, a mianowicie nie słychać mojego głosu.

Mikrofon ma dwa wejścia.

Zielona - słuchawki

Pomarańczowa - mikrofon

Wszystko podłączyłem dobrze, a tak wyglądają moje ustawienia.

Mikrofon: HPI 202MV iBOX

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hajtowy

Sterowniki masz -_- ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Daniel
Posted Original Poster
Sterowniki masz -_- ?

No nie wcale. ;>

Share this post


Link to post
Share on other sites
wlodziu

Sprawdzałeś mikrofon w rejestratorze dźwięku?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Daniel
Posted Original Poster

Tak i nic nie słychać. :/

[ Dodano: 2011-12-30, 12:14 ]

Dodam, że sprawdzałem mikro na laptopie i wszystko śmiga, a na stacjo nie. :/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hajtowy

To idź na lapka ;]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Daniel
Posted Original Poster

Jak masz pisać takie głupoty to nie odpowiadaj wcale nieogarze.

Share this post


Link to post
Share on other sites
wlodziu

a inne słuchawki czy mikrofony chodzą Ci?

Może wejście masz popsute lub wkładasz nie do tego ;P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Daniel
Posted Original Poster

Nie działają nawet inne. Mam dobrze podłączone, bo zawsze tak podłączam i działały.

Wejście jest dobre, bo jeszcze wczoraj działały, ale mój pro elo kuzyn bawił się w ustawieniach i coś zrypał .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pawi

BasicGeo, a odznacz przy mikrofonie "Wycisz" i zobacz czy działa. A jak nie to jeszcze odznacz "zaznacz"

Share this post


Link to post
Share on other sites
Daniel
Posted Original Poster

Nie działa sprawdzałem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
wlodziu

masz jakieś ustawienia, oprogramowanie inne niz systemowe do karty dźwiękowej?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Daniel
Posted Original Poster
masz jakieś ustawienia, oprogramowanie inne niz systemowe do karty dźwiękowej?

Skąd. Komputer jest nowy ma wgrane najnowsze sterowniki. :/

Share this post


Link to post
Share on other sites
wlodziu

A moze masz cos jakis program z nazwą audio?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Daniel
Posted Original Poster

Mam tylko program od sterowników - SoundMAX

Share this post


Link to post
Share on other sites
wlodziu

To może tam cos jest ustawione.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Daniel
Posted Original Poster

Juz sobie poradziłem problem polegał na tym, że miałem w ustawieniach zaznaczoną opcję

Mikrofon panelu przedniego.

:facepalm:

Do zamknięcia.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...