Skocz do zawartości

Monitoring / Status serwera się nie wczytuje. will not be constructors in a future version of PHP


AnTive Design
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem z własnymi statusami serwerów a mianowicie wywala mi mnóstwo błędów lub nie wczytuje w ogóle statusu. Będę wdzięczny jeśli będzie ktoś w stanie mi pomóc.

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; HLSocket has a deprecated constructor in /home/p4XWW8/public_html/status/Generator/status/status/class.hlsocket.php on line 29
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/p4XWW8/public_html/status/Generator/status/status.php:1) in /home/p4XWW8/public_html/status/Generator/status/status.php on line 80
�PNG � IHDR�h���X��� IDATx��|yxUE�着=�)s !	aT� ��-��-��(��l�����hP�*�ᢀ�6^E��?�xՇ���("2�����BH�p��y�5�? v��ZE[o�}...

http://status.izba-przyjec.eu/Generator/generator.php

Generator nie wyświetla statusu

Pozdrawiam AnTive 

Edytowane przez AnTive Design
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Cytuj

"Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; HLSocket has a deprecated constructor"

ostrzeżenie że dane funkcje są przestarzałe i nie będą obsługiwane w kolejnych wersjach php

Może owersję php chodzi spróbuj zmienić 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

a spróbuj nie robić podstruny skrypt.forum  tylko normalnie w katalogu głównym odaj folder generator i bedzieszmial forum.pl/generator moze tak zadziała, wydaje mi sie ze kiedyś na proserwer działało to

Edytowane przez aroq
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Ekspert

Zmień wersję PHP na 5.6. Błąd mówi wszystko jak na tacy i nie można tworzyć kodu w ten sposób:

<?php
class foo {
  function foo() {
    echo 'I am the constructor';
  }
}

Dlatego należy zmienić nazwę metody (funkcji) na inną.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

@QurczaX. niestety już próbowałem i nie działa 

@włoszka http://izba-przyjec.eu/new/test.php/?ip=147.135.199.67:27015&bg=http://mettal-zaune-aus-polen.pl/monitoring/monitor/rcs.png niestety nie da rady ☺️

@BlackIce jeśli mógłbyś mi podpowiedzieć jak mogę wykonać takową rzecz byłyby bardzo wdzięczny

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

@BlackIce Próbowałem na różnych hostingach xaa, nazwa, pukawka nawet na darmowym ct8 ale niestety na zadnym nie funkcjonuje

@SeNioR po zmianie na php 5.3 w dalszym ciągu nie działa

// Edit

Można zamknąć problemem było kodowanie pliku status.php musiało być UTF-8 (bez BOM) a miałem zwykłe UTF-8 dziękuje wszystkim za pomoc.

//CLS

Edytowane przez AnTive Design
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Podobna zawartość

    • Jest to prosty formularz kontaktowy napisany na podstawie HTML i PHP. Można go "wtopić" w każdą stronę lub fajnie "ostylować". Wymaga też zmienienia adresu e-mail na nasz w pliku "send_form.php".
      W środku są dwa pliki formularz.html oraz end_form.php. 
      Author: Markob
      Download

      Ukryta zawartość
      Zareaguj na post lub odpowiedz w temacie aby zobaczyć ukrytą zawartość. Previews

    • W sumie większość już błędów usunołem przejrzałem sporo tematów i został mi taki
      Notice: Undefined index: site in /home/overnpl/domains/overn.pl/public_html/amxbans/setup.php on line 16 Notice: Undefined variable: msg in /home/overnpl/domains/overn.pl/public_html/amxbans/setup.php on line 318 Linia 17:
      $sitenr=(int)$_POST["site"]; Linia 318:
      $smarty->assign("msg",$msg); Co to może być coś dodać usunąć
       
    • Cześć, mam bazę danych z unixowym czasem ich dodania, potrzebuję usunąć z niej rekordy młodsze niż 50 dni (Jeśli były stworzone w przeciągu 50 dni). Jakieś rady? Totalnie nie mam pomysłu.
       
      Dzięki serdeczne za pomoc :).
    • Skrypt, który ma pokazać ile dni ma dany miesiąc po wskazaniu miesiąca i roku z formularza przez użytkownika.  
      Nie wiem gdzie mam błąd. Proszę o poprawienie błędu w kodzie php.
      <form action="ostatni_dzien_miesiaca.php" method="post"> <label for="miesiac">Miesiąc:</label> <select name="miesiac"> <?php for($l=1; $l<=12;++$l) echo '<option value="'.$l.'">'.$l.'</option>'; ?> </select></br></br> <label for="rok">Rok:</label> <select name="rok"> <?php for($i=1900; $i<=2090;++$i) echo '<option value="'.$i.'">'.$i.'</option>'; ?> </select></br></br> </br></br><input type="submit" name="sprawdz" value="Sprawdź dzień tygodnia" /> </br></br><input type="reset" name="reset" value="Wyczyść" /> </form> <?php $rok['rok'] = $miesiac['miesiac']; for ($i = 1; $i <= 12; $i++) { $miesiac[$i] = date("t", mktime(0, 0, 0, $i, 1, $rok)); } var_dump($miesiac); ?>
    • Witam Jestem początkująca .
      Chce zrobić kalkulator z jednym polem input, gdzie użytkownik wprowadza działanie np. 2 + 2 = lub 2 + 2 + 2 = itp. Użytkownik może wprowadzić dowolną ilość liczb np. 2 + 2 +  2 + 2 = Po kliknięciu oblicz pokazuje się wynik.
      Zrobiłam formularz html, ale nie wiem jak zrobić php. Proszę o pomoc.
      <form action="kalkulator2.php" method="post"> <p>Wpisz działanie</p> <input type="text" name="oblicz_dane" placeholder="wprowadż działanie"> </form> <p>Wynik</p>
  • Najnowsze tematy

  • Ostatnio rozwiązane

×