Skocz do zawartości

Po kliknięciu w przyciski BBCode nic się nie dzieje.


piorug
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Witam , mam problem z przyciskami bbcode , podczas pisania nowego tematu . Po kliknięciu w nie reaguje .

Próbowałem podmienić pliki ale nici z tego. Proszę  o pomoc.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Opublikowano
Opublikowano

A jaki to styl? I wgrywales czysty id autora, czy przerobiony przez kogos?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Opublikowano
Opublikowano

Mocny_v1 przerobiony przez kogoś, ale problem tkwi gdzieś w tych głównych plikach , ponieważ na subSilverze jest to samo. 

PS: emikotek też się nie da dodać.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Opublikowano
Opublikowano

spróbuj może silnik zaaktualizowac ponownie ze strony przemo.org

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Opublikowano
Opublikowano (edytowane)
Dnia 24.07.2016 o 00:05, piorug napisał:

Mocny_v1 przerobiony przez kogoś, ale problem tkwi gdzieś w tych głównych plikach , ponieważ na subSilverze jest to samo. 

 

PS: emikotek też się nie da dodać.

wrzuć ten cały styl tutaj

Edytowane przez Pawlak093
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Opublikowano

Problem został rozwiązany , a mianowicie szablon zaktualizowałem. Można zamknąć , dziękuję za wasze wsparcie . 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

×