Skocz do zawartości
mosad

Point system

Polecane posty

mosad

Nazwa modyfikacji : Pointsystem

Pełny opis problemu : Po wejściu w jakikolwiek temat wychodzi błąd: Could not obtain post/user information.

DEBUG MODE

SQL Error : 1054 Unknown column 'u.user_points' in 'field list'

SELECT p.post_id, p.post_time, p.enable_sig, p.enable_html, p.enable_smilies, p.post_edit_count, p.post_edit_time, p.post_username, p.post_approve, p.poster_delete, p.post_edit_by, p.post_parent, p.post_icon, p.user_agent, p.post_attachment, p.post_expire, p.post_marked, u.user_sig_image, u.user_birthday, u.user_from, u.user_regdate, u.user_gender, u.user_aim, u.user_viewaim, u.special_rank, u.user_allow_helped, u.user_avatar_width, u.user_avatar_height, u.user_id, u.username, u.user_level, u.user_jr, u.user_allowhtml, u.user_posts,u.user_points, u.user_allowsig, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_allowsmile, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_avatar, u.user_rank, u.user_viewemail, u.user_website, u.user_email, u.can_custom_ranks, u.user_custom_rank, u.user_session_time, u.user_allow_viewonline, pt.post_text, pt.bbcode_uid, pt.post_subject , ph.th_post_id FROM phpbb_posts p LEFT JOIN phpbb_posts_text_history ph ON (ph.th_post_id = p.post_id) LEFT JOIN phpbb_posts_text pt ON (pt.post_id = p.post_id) LEFT JOIN phpbb_users u ON (u.user_id = p.poster_id) WHERE p.topic_id = 258 GROUP by p.post_id ORDER BY p.post_order, p.post_time ASC LIMIT 0, 15

Line : 849

File : viewtopic.php

Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,

możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: przemo.org/phpBB2/

Demo/Screen : http://cs-sg.xaa.pl/viewtopic.php?p=12#12

Strona WWW : cs-sg.xaa.pl

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
That one .

mosad, Wyczyść cache

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
mosad

Nic nie dało ;/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
BaszaR

Wrzuc jeszcze raz viewtopic.php

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
CzareK

Wykonałeś zapytanie (jeżeli trzeba - SQL)

Wykonaj ponownie instrukcje dla pliku viewtopic.php

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
mosad

Zrobiłem co kazaliście i nadal nic ;/

Nie mam zapytań do viewtopic ;/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Insanex

Ale zapytania, które masz zapewne podane na początku instrukcji. Wykonałeś je?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
dwbuh

mosad, ja tam nie wiem . Mi chodzi wszystko dobrze , na Opera i Chrome

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
mosad

Bo wgrałem kopię zapasową, ale gdy wgrywam już zrobione to mi ten error wyskakuje.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
×
×
  • Utwórz nowe...