Skocz do zawartości
Pecetowicz Forum komputerowe

Szablon HapajKule - za darmo! Invision Community


Rekomendowane odpowiedzi

  • Ekspert
29 minut temu, Mateo^! napisał:

Eh kolejny szablon 😐 który nie robi WOW 😐 czemu ciągle te szablony do cs'a są jednakowe xD?

Za dużo najebanych grafik. Przejadło już się

  • Lubię to! 3
  • Super 1
Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

@Mateo^! większość szablonów na fora jest taka sama. Taka moda od jakiegoś czasu. Jeżeli klient zleca grafikowi wykonanie layoutu i wymaga by szablon był w podobnym wykonaniu to mamy wiele for z podobnymi szablonami.

Szablon na pewno jest ładnie wykonany przez Keno i widać to po jakości efektów, ale o gustach się nie dyskutuje.

PS. Cieszmy się, że @cotouwrzucił szablon za darmo, bez oceniania czy mu się ten szablon podoba czy nie.

  • Lubię to! 4
  • Super 2
Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • Założyciel

@Pawe Jest jakiś błąd w "globalTemplate". Może chodzić o tabelę serwerów. Usuń fragment 

        <div class="hapajkule_list_serwer">
          <div class='ipsLayout_container'>
              {template="widgetContainer" group="global" app="core" params="'serverlistHP', 'horizontal'"}
          </div>
        </div>

Jak nie zadziała to usuń inny niestandardowy kod, ewentualnie przywrócić domyślną wersję

  • Lubię to! 2
Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • Założyciel
Godzinę temu, Pawe napisał:

Dobra nie ważne ja mam ips 4.4 a to na 4.5

i ty się dziwisz czemu nie działa? 😄 Proszę czytać uważnie opis tematu...

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • Założyciel

@DamianneQ Kliknij na ikonkę kciuka w górę "Lubię to". Jeżeli ukrywa zawartość się nie pokazała to musisz odświeżyć stronę. 

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 2 tygodnie później...
  • Założyciel

Używasz najnowszej wersji skryptu? W każdym poście tak jest? Wyłączaj po kolei wtyczki aż znajdziesz tą która powoduje rozwalenie postu.

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
7 godzin temu, SeNioR napisał:

Używasz najnowszej wersji skryptu? W każdym poście tak jest? Wyłączaj po kolei wtyczki aż znajdziesz tą która powoduje rozwalenie postu.

dzięki już mam

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 3 miesiące później...

Problem wciąż nierozwiązany? Dodaj swoją odpowiedź

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto. Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...