Skocz do zawartości

Szukam bota do reklam na 3 silniki


Mr Joker
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Szukam działającego bota reklamowego, poniższy mi nie działa.

 Wywala błąd:

Cytuj

Warning: unlink(install.php) [function.unlink]: Permission denied in /virtual/m/r/(tu_adres_mojej_strony)/reklamka/index.php on line 98

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Opublikowano
Opublikowano

Mi ten bot działał

@Halluc pisał co masz zrobić : 
 

Cytuj

Wrzucacie cały folder do glównego katalogu forum z nazwą folderu np.:: botekk

Potem wpisujecie w przeglądarce:

http://NAZWA_FORUM.pl/botekk

 

Powinno działać  

Pozdrawiam 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Opublikowano
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, MientuS. napisał:

Mi ten bot działał

 

@Halluc pisał co masz zrobić : 
 

 

Powinno działać  

Pozdrawiam 

To akurat wiem/ Tak robiłem na samym początku i nic. Podrzucam plik, w którym wywala błąd.

install.php

Edytowane przez Mr Joker
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Ekspert
Opublikowano
Opublikowano

To nie wina pliku a hostingu i chmodów (uprawnień do pliku).

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Opublikowano
Opublikowano
3 godziny temu, l3szcz napisał:

To nie wina pliku a hostingu i chmodów (uprawnień do pliku).

Jakiś pomysł, jak to ominąć? Jakim plikom - jakie chmody ustawić?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Ekspert
Opublikowano
Opublikowano

Normalnie, ten plik do którego odwołuje się unlink. Ponadto - jeżeli bot nie działa to znaczy, że skrypty są zabezpieczone więc trzeba szukać obejścia. Takie rozwiązanie raczej będzie płatne.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Opublikowano
Opublikowano

Którym chmodom, jakie prawa nadać?

Będę bardzo wdzięczny!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Ekspert
Opublikowano
Opublikowano

Którym plikom* - tym, którym wskazuje błąd. Masz na końcu plik .php

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Opublikowano
Opublikowano

Wskazuje błąd w install.php, nadałem więc chmody 666, następnie 777, w obu przypadkach nic nie dało. 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Ekspert
Opublikowano
Opublikowano

Nie wiem co to za skrypt, ale mam propozycję. Wcześniej robisz zapewne fopen(), więc zanim zrobisz unlink(), musisz zrobić fclose().

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Ekspert
Opublikowano
Opublikowano

ugu?
Weź to gdzies indziej, np. 1free / keex.pl bo ugu blokuje czasem najbardziej podstawowe rzeczy.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Ekspert
Opublikowano
Opublikowano

No i wszystko jasne

Mogłeś wcześniej podać adres albo chociaż hosting, z którego korzystasz.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Problem wciąż nierozwiązany? Dodaj swoją odpowiedź

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto. Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
 Udostępnij

×