Skocz do zawartości
Szukaj na Pecetowiczu
  • Utwórz konto

Używany komputer i brak sygnału na ekranie


Przejdź do rekomendacji Rozwiązane przez SeNioR,
Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem bo kupiłem używany komputer wszystko wcześniej działało podłączam HDMI i tak jak by monitor troszeczkę się podświetla ale pisze że nie ma sygnału próbowałem na telewizorze i kablem VGA nie wiem co mogę zrobić.

karta graficzne działa wiatraczki się kręcą ma ktoś pomysł co zrobić GTX 1060 6 GB.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Podaj pełną specyfikację swojego kompa wraz z marką i mocą zasilacza.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Rekomendowana odpowiedź

Cześć. Wcześniej czyli kiedy? Sprawdź jeszcze raz połączenia wszystkich kabli.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Specyfikacja:

  • Samsung SSD 860 EVO 250GB
  • Toshiba HDWD110 1TB
  • Karta graficzna: Nvidia Geforce GTX 1060 6gb
  • Procesor: Intel Core I5-8400 6x2.8GHz
  • Ram 16Gb 4x4 2667MHz
  • Płyta główna: B360M PRO-VDH
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

1 godzinę temu, SeNioR napisał:

Cześć. Wcześniej czyli kiedy? Sprawdź jeszcze raz połączenia wszystkich kabli.

Z 3 dni temu ale poczta polską był wysyłany 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Wyjmij kartę graficzną i podłącz monitor do gniazda na płycie głównej, zobaczymy co będzie na integrze. Jaki masz zasilacz?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Kontynuuj dyskusję

Dołącz do Pecetowicza, aby kontynuować dyskusję w tym wątku.

  • Dodaj nową pozycję...
  • Dodaj nową pozycję...