Skocz do zawartości
Pecetowicz Forum komputerowe

Zauważyłeś błąd, coś nie działa prawidłowo? Zgłoś to tutaj.


Rekomendowane odpowiedzi

  • Założyciel

Błędy występujące na forum

Błędy na stronie to norma. Błędy mogą być różne, czasami jest to wina samego hostingu, czasami jest to nasza sprawka lub wina skryptu. Nic nie jest idealne. Nasz skrypt jest jednak regularnie aktualizowany i poprawiany pod kątem błędów przeważnie co dwa miesiące. (Wtedy pojawiają się nowe aktualizacje). Jeżeli zauważyłeś/aś jakiś niepokojący błąd na forum, zgłoś to nam. Będziemy starali się go naprawić.

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 1 rok później...
  • Założyciel

XantosArt, Tak jak Deo napisał, to nie jest błąd. U mnie też się tak często dzieje, ale nie zwracam na to uwagi.

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • Zasłużony

Ja się najeżdża na ten ołówek i napis 'TOP piszący' pod SB, to nie pokazuje się te okienko co kiedyś się pokazywało.

EDIT:

Następny błąd. Opis działu Hyde Park:

Rozmowy, na na inny tematy nie związane z forum.

:)

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • Założyciel

Deo, Dwie grupy są dlatego że ranga "Member" dołączona jest do grupy "Bywalec", tego raczej się nie da zmienić, bo to modyfikacja pokazująca obrazki rang.

XantosArt, Co do "TOP piszących" jakaś modyfikacja się z tym gryzie, muszę ustalić jaka, i wtedy to naprawię.

Co do błędu pisemnego - poprawione.

===

Deo, Nie wiem na jakie strony wchodzisz, ale u mnie takiego czegoś nie ma, i nie możliwe aby takie coś było bo tam jest tylko obrazek:

https://www.pecetowicz.pl/images/cat_log/ww.png

Wiec pewnie wchodziłeś na jakąś stronę, a tam pewnie był obrazek który pewnie miał taką samą nazwę "ww.png" i zapisało ci się to w przeglądarce. Zobacz z innej przeglądarki.

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • Założyciel

Deo, Co do tej modyfikacji, w PA jest tak ustawione i dlatego nie pokazuje rang, poza tym User nie ma żadnej rangi. Ten mod jest zbędny i go zaraz odinstaluje.

XantosArt, Teoretycznie powinno jednak w bazie danych nie ma dużego "Ś" jest tylko ¶ = ś, a inaczej tego nie można zapisać, wiec musi być małe ś, lub duże S :)

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • Założyciel

XantosArt, w langach tak zapisać nie mogę.

Ale zrobiłem inaczej, usunąłem z lang ś, i przed znacznikiem {SREDNIA} dodałem "Ś" i jakoś działa ;)

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • Założyciel

M@tysek, To nie jest błąd, tak ma być, nazwa jest z wielkiej litery, wiec w statach też powinna być z wielkiej.

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Problem wciąż nierozwiązany? Dodaj swoją odpowiedź

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto. Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...