Skocz do zawartości
Forum komputerowe

Znikają grafiki z zasobów szablonu. IPS 4.5


Rekomendowane odpowiedzi

Witam od kilku dni mam problem znikają mi ikonki/zdjęcia z Zasobów szablonu w Invision Community 4.5.

jakieś porady ? co to może być za przyczyna? Bo już trochę to męczące jest, na domyślnym Default jest ok, a na drugim już znika, mimo dodania na nowo w ACP 

Spoiler

2020-12-30_14h12_29.thumb.png.2c8fac1b2e096250029d0bf1c3dc92b4.png

 

2020-12-30_14h12_22.png.a2237f114da881e7476fdc6b89a81c03.png

 

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • Ekspert

Zazwyczaj znikają jeżeli nie są w osobnym folderze przypisanego dla motywu. Od wersji IPS 4.5 pliki z poza oficjalnej paczki są usuwane.
Jeżeli tak masz to proponuję kontakt do supportu IPS.

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

@aXenDev Dzięki, ale przy kontakcie z IPS wyskoczył mi komunikat zapomniałem screena zrobić, jakaś aktualizacja naprawa błędów  teraz wszystko wróciło na swoje miejsce, mam nadzieję że już się nic nie będzie działo z tymi Zasobami szablonu... 😉

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Problem wciąż nierozwiązany? Dodaj swoją odpowiedź

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto. Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...