Skocz do zawartości
  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

Promowane odpowiedzi

adtunm    0

Witam, mam problem z postawieniem strony www na VPS, a mianowicie, zainstalowałem na serwerze panel ispconfig3, wpisałem tam dnsy takie jak były podane na stronie gdzie jest wykupiona domena. 

domene przekierowałem na IP vps'a a mimo wszystko strona nie działa.

Jakieś sugestie co zrobić, żeby działało?

yhjr7r.jpg

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
adtunm    0

może to byś spowodowane przez czas  odświeżania DNS'ów u poszczególnych dostawców internetu?

 

Bo jak sprawdzałem, to na internecie mobilnym faktycznie działa..

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
lagger    10
3 minuty temu, adtunm napisał:

może to byś spowodowane przez czas  odświeżania DNS'ów u poszczególnych dostawców internetu?

 

Bo jak sprawdzałem, to na internecie mobilnym faktycznie działa..

 

Zmiana/aktulizacja dns trwa max 48h wiec musisz czekać ew. w wierszu poleceń (cmd) wpisz " ipconfig /flushdns"

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
CzareK    4,501
26 minut temu, adtunm napisał:

może to byś spowodowane przez czas  odświeżania DNS'ów u poszczególnych dostawców internetu?

 

Bo jak sprawdzałem, to na internecie mobilnym faktycznie działa..

 

Musisz czekać.

 

blog.dobert.pl/20140725/przyczyny-dlugiego-czekania-na-propagacje-zmian-w-dns.html

 

ping.png

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

×