Skocz do zawartości
  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

Promowane odpowiedzi

Mativve    1,284

@ZyletA Kliknij prawym, zbadaj element i sprawdź jaka jest ścieżka i czy są w niej pliki, jeśli są to coś jest nie tak z uprawnieniami lub css'em

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
ZyletA    12

tylko tak kilkajac ta ikonkę i ona sie wyświetla  a czemu na tym pasku sie nie wyswietla moze za mały ten pasek jak go zwiekszyc 

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
BaQuee    219

@ZyletA nie wyświetla bo masz je pod złym adresem albo nie masz ich wgranych ;x

W emotce która Ci działa masz taka sciezke 

http://ndp.xaa.pl/images/vive/smilies/cool.gif

a w pozostałych 

http://ndp.xaa.pl/images/vive/smilies/em/chrum.gif

więc najprościej wgraj emotki do takiej sciezki "/images/vive/smilies/em/" 

Edytowane przez BaQuee
  • Nie lubię tego! 1

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Mendelson.    295
Dnia 16.08.2017 o 22:19, ZyletA napisał:

tylko tak kilkajac ta ikonkę i ona sie wyświetla  a czemu na tym pasku sie nie wyswietla moze za mały ten pasek jak go zwiekszyc 

Swoją drogą dobrze Ci napisał Bankuee, jednak chciałbym zwrócić uwagę, na sylabizowanie w sloganie loga xD

"nie do podro bie nia" poprawnie: "nie•do•po•dro•bie•nia" ale co ja tam wiem xD

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
ZyletA    12

tylko hhmm może te inne e motki są większe i sie nie mieszczą porostu w tym?

 

 

a jak możecie podajcie jakiś przykład jak to zrobić 

 

dziekuje 

Edytowane przez ZyletA

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.


×